BRN_collage

BRN

101,70 лв.

цената е за 1 КУТИЯ с 30 пакетчета

Летящ старт на метаболизма с Agel BRN, мощен съюзник в оформянето на вашата перфектна физика.

Купи

Категория: Етикети: ,

Описание на продукта:

Agel BRN – превърни мазнините в енергия

Здравословният избор
Agel BRN е продуктът, който ще ви помогне да свалите излишните килограми и да добиете така мечтаната фигурата. Когато изглеждате добре вие се чувствате добре. Затова вземете Agel BRN и се отървете завинаги от ненужните тлъстини, които сега разнасяте навсякъде със себе си, но никога не сте желали.
Преобразуване на мазнините
Уникалната формулировка на Agel BRN е избрана специално за да ви подсигури и да получите всичко от което се нуждаете за да преобразува мазнината чрез топлината на тялото. Citrus Aurantium, който е богат на Synephrine, е една от ключовите съставки наAgel  BRN. Този удивителен плод с високата си концентрация на Synephrine помага за засилване на метаболизма и дава възможност да се отървете от нежеланите мазнини.

Превръщане на мазнината в гориво
CLA е друга ключова съставка. Той помага на тялото ви да превърне мазнината в гориво. Сега цялата тази „енергия” която сте пазили, докато сте стояли на дивана, може да бъде освободена чрез изгаряне на мазнините.

Точните материали в правилното време
Нищо не е завършено без малко подправка, затова включихме Piper nigrum, познат още като черен пипер. Черния пипер има дълъг списък от предимства, но едно е много специфично, когато става въпрос за Agel BRN. Черният пипер е показал качествата си по отношение на абсорбирането и постепенното усвояване на нутриентите. Включването му в Agel BRN e еквивалентно на инсталирането на биологичен термостат – получавате онова от което се нуждаете, точно когато се нуждаете от него.

Състав
Synephrine
Екстракта съдържа активен компонент от горчиви портокали, наречен synephrine, който изгаря мазнините в човешкото тяло, както и активни агенти, които подпомагат загубата на тегло. Според проучванията synephrine постига това чрез намаляване на апетита и повишаване на темпото на изгаряне на калориите.

CLA е включен в регулацията на мазнините. Тя играе прецизна роля, като помага на тялото да използва мазнините като източник на енергия. В частност, CLA предотвратява понижаването на метаболизма, което се случва при понижаване на консумацията на калориите (например при диетите). От друга страна тя повишава метаболизма и стимулира превръщането на задържаните в тялото мазнини в гориво.

Шафраново масло е с ниско съдържание на наситени мазнини и високо съдържание на ненаситени мазнини, което го прави здравословен избор на сърцето и сърдечно-съдовата система. Това е добър източник на Омега-6 мастни киселини, които също помага на тялото да гори мазнини, вместо да ги задържа.

Piper Nigrum Fruit Extract съдържа висока концентрация на съединение, наречено пиперин, който повишава значително бионаличността на различни хранителни вещества и хранителни добавки чрез увеличаване на абсорбцията и транспортирането в кръвта.
Какво действие има Agel BRN? Долу са изброени само някои преимущества:
Заедно със здравословната диета и упражненията, Agel BRN е създаден да подкрепя тялото ви и да засилва метаболизма, давайки ви контрол над вашето тегло.

Synephrine подпомага здравословния метаболизъм и контролирането на теглото
CLA помага за задържането на мускулната маса и да изглеждате по-слаби и стегнати
Всяка от съставките на Agel BRN е специално създадена, за да подпомогне оздравяването на вашето тяло.
Екстрактът от черен пипер увеличава абсорбиращите способности. За да достигнете потенциала на тялото си сAgel  BRN.

Ингредиенти в Agel BRN: Synephrine, CLA, Шафраново масло, Черен пипер.