gsh

GSH

97,79 лв.

цената е за 1 КУТИЯ с 30 пакетчета

Глутатионът е във всяка клетка на тялото ви. GSH помага да се поддържа ниво му в организма.

Купи

Категория: Етикети: ,

Описание на продукта:

Agel GSH – Биологично подмладяване на организма до 22 г. за 2 месеца!

Agel GSH – превъзходна защита за организма! В продължение на хилядолетия учените са изследвали цялото земно кълбо в търсене на нещо, което би продължило живота и възстановявало младостта. Съвременните учени изясниха, че това нещо, което винаги са се опитвали да намерят, вече съществува. Това е глутатионът, който се намира във всяка клетка на нашия организъм.

Съществува само един проблем – с възрастта и поради заболявания, неговото ниво в организма се понижава. Agel GSH способства за увеличаването на нивото на глутатион в организма. Здравето и дълголетието започват на клетъчно ниво – ниво, върху което работи Agel GSH.

Благодарение на силния антиоксидантен ефект и способността да отстранява вредните вещества и замърсяващите агенти, глутатионът е извънредно важен за поддържане здравето на клетките. Agel GSH се бори с източника на проблема и помага да се съхрани младостта и здравето на вашия организъм.

Преимущества на продукта Agel GSH:
• Превъзходна защита на клетките, тъканите и вътрешните органи
• Детоксикация на клетъчно ниво.
• Бързо възстановяване след заболявания и физически натоварвания.
• Поддържане на имунитета на клетъчно ниво.
• Съвместното приложение с други продукти на Agel , повишава полезните свойства на продукта.

Приложение: по пакетче Agel GSH на ден.

Противопоказания: на жени през бременността и в период на лактация, хора с медицински противопоказания, се налага консултация с лекар преди употреба на продукта. Не се препоръчва за употреба от деца.